0
0
Subtotal: 0,00 lei

Nu ai niciun produs în coș.

No products in the cart.

Politica de confidentialitate

www.maressia.ro respecta cu strictete confidentialitatea datelor furnizate de clienti. Informatiile din formularul de comanda pentru produse sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor, oferirea de informatii suplimentare, completarea facturilor etc. Furnizarea datelor personale catre noi nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante.

Ne angajam sa nu transmitem datele personale catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii pentru produsele de pe site). Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa de e-mail unor terti, nu comercializam, nu divulgam, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

Informațiile de orice natură furnizate de către Cumpărător Vânzătorului, vor rămâne în proprietatea Vânzătorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului/Comenzii și pot fi făcute cunoscute numai cu consimțământul scris al Vânzătorului.

Nici un mod de dezvăluire către terțe părți nu va fi facută de Cumpărător cu privire la comandă fără consimțământul prealabil scris al Vânzătorului. Mesajele Maressia sunt transmise prin intermediul partenerilor specializați și agreați de Maressia. Astfel sunt asigurate confidențialitatea și securitatea informațiilor.

Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți Vânzătorului acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. Sunteți, de asemenea, de acord ca Vânzătorul să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul site-ului.

Shopping Cart