Maressia este un brand 100% românesc ce îmbină materiale naturale, de calitate, atent alese, cu broderii de inspirație tradițională în modele unice, pline de farmec, realizate în propriul atelier, în serii limitate. Brandul Maressia este înființat de designerul Alina Marica, care a transformat un vis în realitate din dorința de a crea ceva semnificativ, de a schimba direcția și de a merge pe un drum nou. Alina Marica a renunțat la domeniul bancar pentru a investi toată pasiunea în creații vestimentare inedite ce se deosebesc prin materiale naturale de calitate și broderii inspirate din simboluri.


“În timpul facultății îmi făceam singură hainele folosind mașina de cusut a bunicii. Iar cursul de design vestimentar, pe care l-am făcut după mulți ani, a fost o urmare firească a dorinței mele de a face haine.”

În atelierul nostru acordăm o atenție deosebită detaliilor legate de calitate, de la alegerea furnizorilor, la procesul de fabricație al produselor și în final la livrarea acestora, din dorința de a respecta cele mai exigente cerințe ale clienților. Atât țesăturile folosite pentru crearea hainelor marca Maressia, cât și firele pe care le folosim pentru a coase sunt 100% naturale iar finisajele și caracteristicele tehnice sunt atent urmărite de membrii echipei Maressia.

- Social Fashion Project -

Sub sloganul Social Fashion Project și împreună cu una din cele mai importante organizații non-profit internaționale - United Way, Maressia dezvoltă programe sociale menite să ofere șansa la o viață mai bună a persoanelor aflate în dificultate, donând 10% din costul fiecărui produs achiziționat de pe site-ul www.maressia.ro. Și pentru că latura socială este foarte importanta pentru brand-ul nostru, angajații din atelier au fost selectați din rândul persoanelor defavorizate, în speranța de a contribui la dezvoltarea comunității în care ne desfășuram activitatea.