0
0
Subtotal: 0,00 lei

Nu ai niciun produs în coș.

No products in the cart.

About

Maressia este un brand 100% românesc, înființat în 2015, ce îmbină materiale naturale, de calitate, atent alese, cu broderii de inspirație tradițională în modele unice, pline de farmec, realizate în propriul atelier, în serii limitate. Brandul Maressia este înființat de designerul Alina Marica, care a transformat un vis în realitate din dorința de a crea ceva semnificativ, de a schimba direcția și de a merge pe un drum nou. Alina Marica a renunțat la domeniul bancar pentru a investi toată pasiunea în creații vestimentare inedite ce se deosebesc prin materiale naturale de calitate și broderii inspirate din simboluri. Recunoașterea a venit repede, Alina fiind nominalizată la categoria “Artistul anului” din cadrul Galei Unica 2016.

“Dupa mulți ani petrecuți în top management bancar, am simțit nevoia safac o schimbare. Am decis să lansez brandul Maressia, deoarece am fost întotdeauna puternic atrasă de simbolurile care provin din tradițional, dar și de fashion.

Am ales numele Maressia deoarece înseamnă “râu mare” în limba dacă, și consider că denumirea se potrivește perfect cu conceptul brandului: acela de a aduce simbolurile din tradiționalul românesc și de a le reînvia pe haine moderne, în tendințe, exact așa cum râul reprezintă trecutul și prezentul simultan.

Am facut haine de cand mă stiu, lucram la masina de cusut a bunicii. Cursul de design vestimentar pe care l-am urmat a venit în mod natural, pentru a-mi completa pasiunea.”

Creațiile Maressia au încântat și au fost alesesă fie purtate de diverse persoane publice, cum ar fi cântărețele Delia, Alina Irimia, Mira, prezentatoarele tv Anca Lungu, Oana Tache, Gianina Corondan, scriitoarea și regizoarea Chris Simion, actrițele Laura Cosoi, Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda etc. (WWW.MARESSIA.RO/STARS)

Încă de la înființare Maressia a ales sa fie partener și să se promoveze la diferite evenimente culturale,  Festivalul International de Film Transilvania TIFF, Festivalul Internațional de Film Independent ANONIMUL, Festivalul Internațional de Teatru Independent UNDERCLOUD,  Zilele Măiastra -Galeriile Galateca, și a apărut în reviste, emisiuni radio si tv.

Shopping Cart