0
0
Subtotal: 0,00 lei

Nu ai niciun produs în coș.

No products in the cart.

Cum cumpar?

Alegeti produsul sau produsele preferate navigand prin categoriile de produse. Odata gasit produsul dorit, selectati cantitatea dorita si apasati apasati butonul Adauga in cos. Pentru a putea livra corect produsul comandat, este necesara completarea datelor personale pentru livrare si facturare. Dupa introducerea datelor puteti alege sa va inregistrati cu un cont de client in care puteti vizualiza si gestiona comenzile trimise si  de asemenea puteti trimite alte comenzi in viitor. Pentru a beneficia de toate serviciile oferite de noi va recomandam inregistrarea contului de client.

La preturile afisate se adauga taxele de transport. (vezi sectiunea LIVRAREA PRODUSELOR).

Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra privind produsul ales va trebui sa ne contactati imediat la email office@maressia.com. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii, modelul produsului, pretul si toate celelalate detalii asa cum sunt ele scrise.

Nu exista comanda minima impusa.

Dupa ce finalizati comanda veti primi un email de confirmare pe adresa de e-mail pe care ati lasat-o la inregistrare.

Daca va schimbati adresa de e-mail, este foarte important sa o actualizati si in detaliile contului pentru a putea primi detaliile comenzilor.

Pentru orice produs cumparat www.maressia.ro emite factura fiscala. Factura va insoti intotdeauna produsul comandat.

Shopping Cart