0
0
Subtotal: 0,00 lei

Nu ai niciun produs în coș.

No products in the cart.

Livrarea produselor

Livrarea se face prin curier rapid. Coletul ajunge direct la adresa dumneavoastră în maxim 7 zile lucrătoare, pentru transportul pe teritoriul României. Pentru comenzi ce depășesc valoarea de 300 lei livrarea este gratuita.

Pentru livrările in țările de pe teritoriul Europei, termenul de livrare este de 2 săptămâni sau mai puțin, iar costul livrării este de 25 euro.

Atelierele Maressia produc creații exclusiviste, în ediție limitata. Un produs comandat este fabricat special pentru clientul care efectuează comanda. Fabricarea durează pana la 5 zile, iar livrarea pana la 2 zile, pe teritoriul României, și o săptămână pentru țările de pe teritoriul Europei. În doar 7 zile (România) și 12 zile (Europa), clienții Maressia se pot bucura de creațiile comandate, care iau viata special pentru ei.

Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dumneavoastră este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele rămân la curierul zonal 7 zile, după care revin la Expeditor.

Nu suntem răspunzători pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de situații/circumstanțe independente de voința noastră (forte majore).

Shopping Cart